Guld mynt

Hoppa till navigering

Guldmynts systemet är en av två möjliga inställningar en värld kan ha för att producera adelsmän. Det andra systemet är paket systemet.

Guld mynts information

Det är tre stycken saker som måste uppfyllas före du kan skapa en adelsman.

1. Du behöver tillräckligt med farmplats. 1 adelsman tar 100 farmplatser.

2. Du måste ha tillräckligt med guldmynt lagrat. Guldmynt lagras från Akademin och har ett grundpris på Holz.png28000 Lehm.png30000 Eisen.png25000 Detta betyder att när du har rekryterat din tredje adelsman, så har du myntat 6 guld mynt (1+ 2 + 3 = 6).

3. Du behöver resurser för att rekrytera en adelsman. Holz.png40000 Lehm.png50000 Eisen.png50000

Allteftersom världen blir äldre så förminskas guldmynts kostnaden av versionens spelledning. Men, vissa världar startar med förminskade guldmynts kostnader.