Android

Från Tribalwars Wiki SE
Version från den 29 april 2019 kl. 20.19 av SuperNova (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering

Vilka är minimum systemkraven för att spela Tribal Wars?

  • ARMv7 processor
  • min. 256MB RAM
  • min. Android version 2.3
  • 23MB fritt internt minne

Jag kan inte hitta / installera appen.

Om din enhet inte uppfyller minimum kraven, kommer du inte kunna köra Tribal Wars appen. Om du kan ladda ner appen men inte installera den betyder det att du har för lite fritt utrymme på din enhet. Säkerställ att du har tillräckligt med ledig plats, så du kan installera Tribal Wars appen.

Jag kan inte logga in.

Vänligen kontrollera din internetanslutning, Du behöver en stabil internetanslutning för att kunna köra appen och logga in. Kontrollera även att du har valt rätt språkversion, så du har ett registrerat konto på servern. Om du tidigare använt en "Spela nu" session, måste du gå in på samma session genom att klicka på knappen med "Fortsätt spela". Om detta inte hjälper, kontrollera din programhanterare i Android inställningarna. Där kan du radera appens data, från din Tribal Wars app. VARNING! Radera inte din apps data om du ännu inte registrerat ditt konto från en tidigare "Spela nu" session!

Jag kan inte ladda ner appen! Jag får ett meddelande som lyder "Appen är inte tillgänglig i ditt land".

Kontrollera så du inte har någon app igång som låter dig ändra plats medan du försöker ladda ner appen.

Jag får inga push notifikationer.

Endast en Android enhet i taget kan få push notifikationer, och det är den som sist anslöt till kontot.

Felsökning för Push notifikationer

Appen loggar ut mig oväntat.

Vänligen kontrollera din internetanslutning, Du behöver en stabil internetanslutning för att kunna köra appen och logga in. Kontrollera även att du angett rätt språkversion så det är där du har ditt konto. Om du tidigare använt en "Spela nu" session, måste du gå in på samma session genom att klicka på knappen med "Fortsätt spela". Om detta inte hjälper, kontrollera din programhanterare i Android inställningarna. Där kan du radera appens data, från din Tribal Wars app. VARNING! Radera inte din apps data om du ännu inte registrerat ditt konto från en tidigare "Spela nu" session!

Om detta inte hjälper dig lösa problemen ber vi dig vänligen använda supportsystemet för att kontakta vår kundsupport så vi kan ge dig mer övergripande support och komma åt eventuell data för kontot som kan hjälpa dig med dina problem.

När du kontaktar supporten blir du vanligtvis ombedd att antingen installera om appen, rensa appens cache eller båda delarna. Detta är de första stegen för att dels säkerställa att du har en uppdaterad version av appen och dels utesluta att problemen beror på att något lagrats fel på din enhet, vilket kan hända både till exempel vid uppdateringar, en tappad anslutning eller liknande.

Så här gör du en Rensning av cache på Android.