Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till: navigering, sök
Rad 55: Rad 55:
 
Så gör dig redo att byta ädelstenar och tjäna på de fina erbjudanden handelsmännen har med sig!
 
Så gör dig redo att byta ädelstenar och tjäna på de fina erbjudanden handelsmännen har med sig!
  
Du kan ge oss feedback i [http://http://forum.tribalwars.se/showthread.php?31616-DISKUSSION-Handelsman-event-2014!&p=536836#post536836 diskussionstråden!]
+
Du kan ge oss feedback i [http://forum.tribalwars.se/showthread.php?31616-DISKUSSION-Handelsman-event-2014!&p=536836#post536836 diskussionstråden!]
  
 
Ditt Tribal Wars Team
 
Ditt Tribal Wars Team

Versionen från 1 februari 2015 kl. 17.23

Handelsman Event

Merchant event logo 200x200 2.png

Kära spelare,

Resande handelsmän planerar att slå upp läger nära ditt land, i förhoppningen att byta sina Merchant gems.png ädelstenar mot trä, lera och järn. De erbjuder också en mängd olika tjänster till de lokala krigsherrarna, som priser för att delta i deras lyckohjul.

Merchant location.PNG

Start av eventet

Event start: 11:e november 2014

Sista handelsmannen dyker upp: 30:e november 2014

Event avslutas: 2:e december 2014 Efter detta kommer det inte längre vara möjligt att använda lyckohjulet med ädelstenar, eller aktivera priser och alla existerande priser kommer försvinna.

Eventet kommer vara aktiverat på alla standard och casual världar.

När eventet startar kommer du få en notifikation. Du kommer även få ett uppdrag, som förklarar förutsättningarna och hur man interagerar med handelsmännen. Merchant quest.PNG

Byteshandel med handelsmännen

Handelsmännens läger kommer dyka upp på kartan när eventet startar. De kommer med fredliga avsikter och vill byta sina värdefulla ädelstenar med dig! Du kan klicka på ett av handelsmännens närliggande läger på kartan, och sedan gå till "Byinformation". Merchant post.PNG Du kan då välja att skicka resurser till handelsmännen, direkt på den skärmen. När bytet är genomfört får du ädelstenar! Varje köpmansläger har en gräns för resurser. När denna uppnås lämnar dom grannskapet och återvänder hem. Ett nytt läger kommer då dyka upp på en annan plats. Merchant resources.PNG Attackera handelsmännen

Om fredlig byteshandel inte passar dig, kan du istället attackera handelsmännen. Du får då välja alternativet "skicka trupper" på skärmen för handelmännens läger. Varning! Handelsmännen har tänkt på detta, och har tagit med sig trupper för att försvara sitt läger. Det blir ingen enkel match och det är förmodligen en god idé att koordinera attackerna med vänner och stammedlemmar.

Om du vinner slaget, kommer du kunna plundra de resurser andra har sänt till köpmännen. Du kommer inte kunna få ädelstenar på det sättet eftersom köpmännen gömmer undan dem vid attacker, och bara låter dig få dem genom byteshandel. När ett köpmansläger blivit plundrat, har du bara två timmar på dig att försöka få resurserna. Efter den tiden kommer köpmännen att lämna ditt grannskap, övertygade om att det inte är möjligt att göra bra affärer i detta området.

Använda lyckohjulet

Köpmännen har inte bara med sig ädelstenar. De har även ett lyckohjul i sitt läger, där du kan vinna intressanta priser.

De låter dig snurra på lyckohjulet i utbyte mot ädelstenar, och du vinner ett pris med lite olika utfall. Merchant tombola.PNG Priserna har olika effekter: vissa boostar din produktion, vissa boostar dina enheter. Du kan också vinna resursboosts (som bara kan aktiveras en gång per dag).

Det är också möjligt att då och då få gratis snurr på lyckohjulet!

Du kan bara ha ett pris aktiverat i taget.

På botten av eventskärmen finns två nedräkningar: den första visar deadline efter vilken inga nya läger för handelsmännen kommer dyka upp. Den andra markerar slutet av eventet - efter denna tid kommer det inte längre vara möjligt att använda lyckohjulet, eller aktivera priser och alla existerande priser kommer försvinna.

Så gör dig redo att byta ädelstenar och tjäna på de fina erbjudanden handelsmännen har med sig!

Du kan ge oss feedback i diskussionstråden!

Ditt Tribal Wars Team