BB-koder

Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till navigering

BB-Koder

BB-koder är ett enkelt sätt att formera text på. En sak du kan göra är t.ex ändra färg på din text. Generellt innehåller BB-koder en start-tag (e.x [b]) och en slut-tag (e.x [/b]). Allt mellan dessa taggar kommer bli formerat. Du kan använda BB-koder i forumet för din stam, i dina meddelande och i din profil. De följande BB-koderna som är tillgängliga är:

Varje Bild representerar en BB-kod, dem ser du här nedan:

För att använda dig utav BB-koder i te.x forumet, gör du som bilden nedan visar:

Och här ser du hur koder kan se ut, samt var de kan användas:

CodeForumMessageProfile
[b]Text[/b] Yes Yes Yes
[u]Text[/u] Yes Yes Yes
[i]Text[/i] Yes Yes Yes
[s]Text[/s] Yes Yes Yes
[color=red]Text[/color] Yes Yes No
[size=20]Text[/size] Yes No No
[quote=Author]Text[/quote] Yes Yes Yes
[img]http://www.tribalwars.net/graphic/eisen.png[/img] Yes No No
[url]http://www.google.com/[/url] Yes Yes Yes
[url=http://forum.tribalwars.net/]Tribal forum[/url] Yes Yes Yes
[code][b]not bold[/b][/code] Yes Yes Yes
[player]Playername[/player] Yes Yes Yes
[ally]Tribename[/ally] Yes Yes Yes
[spoiler]Text which should be hidden[/spoiler] Yes Yes Yes
[coord](549|538)[/coord] Yes Yes Yes
[report]12a3b4c567[/report] Yes Yes Yes
[report_display]12a3b4c567[/report_display] Yes Yes Yes