Premiumkonto

Hoppa till navigering

Tillbaka till Huvudsida.

Fördelar med ett Premiumkonto

Byggnadskön gör så att du kan bygga 5 byggnader utan extra kostnader istället för de 2 som är standard. Du kan även lägga till mer än 5 stycken men då kommer det kosta lite mer än om du väntar.

Building order.jpg

Kartans storlek kan anpassas från standard 7x7 fält upp till 30x30 fält. På så sätt kan du få en mycket bättre översikt på din omgivning.

Map size.jpg

Snabbmenyn är ett medel där du som användare kan lägga in länkar inom TribalWars och länkar utanför TribalWars. Snabbmenyn kan även användas till för att lägga in script som är godkända av TribalWars. Detta gör så att användaren kan öka sin navigations hastighet inuti spelet samt interagera med vissa element inom sidan med hjälp av javascript.

Olika alternativ som visar byns indelningar, inkluderar:

• Kombinerad - Visar tillgängliga farm platser och antalet trupper i varje by.
  • Produktion - Visar byns poäng, tillgängliga resurser och produktions uppdrag.
  • Trupper - Ger flera olika alternativ för enkel och snabb lokalisering av trupper som tillhör dina byar.
  • Kommandon - Ger en överblick av alla trupp kommandon och kan bli indelat i attacker, assistans och återlämna.
  • Inkommande - Ger användaren en omedelbar överblick av alla inkommande attacker och assistanser, innehåller även verktyg för att snabbt kunna identifiera inkommande trupper.
  • Byggnader - Ger en överblick av den nuvarande nivån på alla byggnader i alla byar.
  • Forskning - Tillåter användaren att se vilka forskningsnivåer som är färdiga i varje by.
  • Grupper - Tillåter användaren att se vilka byar som är med i vilken grupp/grupper samt tillgång till att ändra gruppanslutningen på flera byar samtidigt.
  • Kontohanteraren - Ger användaren tillgång att ändra inställningar för kontohanteraren, inkluderar underrättelser, byhanterare, trupphanterare och marknadshanterare.

Overview combined.jpg

Med by-pilarna så kan du snabbt bläddra mellan dina byar. I samlingsplatsen kan du se vilka byar du attackerade senast och kan skapa listor för favoriter för att göra målsmarkeringen lättare.

Village navigation.jpg

På kartan kan du se moralen och gång avstånd till byn du markerade. För dina egna byar kan du se dina egna resurser, trupper i byn, handelsmän och folkmängden. Du kan även se när du attackerade byn senast och ifall den var framgångsrik.

På den politiska kartan kan du se vilka områden som är ägda av dig och din stam.

Political map.jpg

Du kommer ha en anteckningsbok där du kan hålla information och planer säkert.

Du kan ladda upp en personlig vapensköld som visas i din profil. Om du är ledare för din stam, så kan du ladda upp en vapensköld för stammen också.

Du kan sätta rekryterings order i alla byar på en och samma gång.

Mass recruitment.jpg

Konton med ett aktiverat premiumkonto blir inte borttagna på grund av inaktivitet.

Som en premiumanvändare, stödjer du TribalWars. Därmed stängs all reklam i spelet av för dig.

Du kan skicka massmeddelanden till alla i din stam, se om en attack varit framgångsrik, få användbara länkar i simulatorn och du kan också se om dina vänner är inloggade. Med varje premiumkonto stödjer du även utvecklingen av "Tribal Wars".