Utmärkelser

Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till navigering

Tillbaka till Huvudsida.

Utmärkelser

Med version 6.0 infördes olika utmärkelser. Utmärkelserna kan ses i spelarens profil. Som standard kan endast spelaren se ens egna utmärkelser, men det kan göras tillgängligt för andra under inställningar.

Grader

Vissa Utmärkelser finns i olika grader. En trä-ram runt utmärkelsen är den lägsta graden, men du kan nå guld vilket är den högsta graden. I rankningen för utmärkelser kommer en guld-ram 4 poäng, en silver-ram 3 poäng, en brons-ram 2 poäng och en trä-ram 1 poäng. Detta motsvarar utvecklingen. Daglig utmärkelse t.ex. Dagens plundrare, har alltid en guldram och ger därmed 4 poäng i rankningen för utmärkelser.

Under Inställningar kan du ställa in om du vill att dina utmärkelser ska visas eller inte. Du kan även jämföra i en rankning över utmärkelser hur du ligger till jämfört med andra spelare.

Nivå Exempel Ram
1
Nivå_1
Trä-ram
2
Nivå_2
Brons-ram
3
Nivå_3
Silver-ram
4
Nivå_4
Guld-ram

Utmärkelser

Med version 6.0 infördes dessa utmärkelser:

Bild Beskrivning
Award0.png Kraven för denna belöning är inte uppfyllda.
Award1.png Poängkung: För ett visst antal poäng kommer denna utmärkelse att tilldelas.

(Nivåer: 100 Poäng, 5.000 Poäng, 100.000 Poäng, 10.000.000 Poäng)

Award2.png Rövare: Utvinn ett visst antal råvaror för denna utmärkelse.

(Nivåer: 500 Råvaror, 10.000 Råvaror, 1.000.000 Råvaror, 100.000.000 Råvaror)

Award3.png Plundrare: Plundra ett visst antal byar för denna utmärkelse.

(Nivåer: 10 Byar, 100 Byar, 1.000 Byar, 10.000 Byar)

Award4.png Erövring: Erövra ett visst antal byar för denna utmärkelse.

(Nivåer: 5 Byar, 50 Byar, 500 Byar, 1.000 Byar)

Award5.png Anförare: Döda ett visst antal fientliga enheter för denna utmärkelse.

(Nivåer: 10.000 Enheter, 100.000 Enheter, 1.000.000 Enheter, 20.000.000 Enheter)

Award6.png En hjältes död: Förlora ett visst antal enheter medan du assisterar andra byar för denna utmärkelse.

(Nivåer: 1.000 Enheter, 7.500 Enheter, 20.000 Enheter, 100.000 Enheter)

Award7.png Toppresultat: Ta dig in bland vissa bestämda rankningar för denna utmärkelse.

(Nivåer: Rank 1.000., Rank 100., Rank 20., Rank 1.)

Award8.png Kontinentledare: Ta dig in bland vissa bestämda rankningar i kontinenten för denna utmärkelse.

(Nivåer: Rank 100., Rank 30., Rank 5., Rank 1.)

Award9.png Dagens plundrare: Den som har plundrat flest byar under dagen får denna utmärkelse.
Award10.png Dagens anfallare: Den som har besegrat flest enheter som anfallare under dagen får denna utmärkelse.
Award11.png Dagens försvarare: Den som har besegrat flest enheter som försvarare under dagen får denna utmärkelse.
Award12.png Dagens stormakt: Den som har tagit över flest byar under dagen får denna belöning.
Award13.png Paladinens makt: När du har hittat alla Paladinens föremål får du denna utmärkelse.
Award14.png Lyckost: När du tar över en by genom att lojaliteten sjunker till 0 får du denna belöning.
Award15.png Olyckskorp: När lojaliteten sjunker till +1 genom ditt anfall får du denna utmärkelse.
Award16.png Offer: Om du blir adlad inom en vecka efter att ditt nybörjarskydd har gått ut får du denna utmärkelse.
Award17.png Återkomst: När du har börjat om 5 gånger i en värld får du denna utmärkelse.
Award18.png Angrepp mot dig själv: Om du angriper dig själv och förlorar ett visst antal egna enheter får du denna utmärkelse.

(Nivåer: 10 Enheter, 100 Enheter, 1.000 Enheter, 10.000 Enheter)

Award19.png Själverövring: Genom att erövra dig själv får du denna utmärkelse.

Med 6.5, så blev följande medaljer införda:

Bild Beskrivning
Award21.png Lyckade adelsreservationer: Om du erövrar byar som du har reserverat får du denna utmärkelse.

(Nivåer: 5 erövringar, 25 erövringar, 50 erövringar, 100 erövringar)

Med 7.0 blev följande medaljer införda:

Bild Beskrivning
Award22.png Äkta vänskap: Denna utmärkelse får du genom att lägga till ett antal vänner i din vänlista.

(Nivåer: 5 vänner, 15 vänner, 50 vänner, 100 vänner)

Award23.png Vapenbröder: Denna utmärkelse får du genom att vara med i samma stam ett antal dagar.

(Nivåer: 30 dagar, 60 dagar, 180 dagar, 360 dagar)

Award24.png Vandal: Denna utmärkelse får du genom att förstöra ett antal byggnadsnivåer.

(Nivåer: 25 förstörda, 250 förstörda, 2 500 förstörda , 10 000 förstörda)

Award25.png Dagens rövare: Den som har plundrat flest resurser under en dag får denna utmärkelse.
Award26.png Marknadsguru: Denna utmärkelse får du genom att handla ett antal gånger på marknaden.

(Nivåer: 10 bud, 100 bud, 500 bud, 1 000 bud)

Award27.png Slagfältets mästare: Denna utmärkelse får du genom att förinta ett antal fientliga arméer.

(Nivåer: 25 arméer förintade, 250 arméer förintade, 1 500 arméer förintade, 2 500 arméer förintade)

Award28.png Adelsmördare: Denna utmärkelse får du genom att döda ett antal adelsmän.

(Nivåer: 1 dödade, 25 dödade, 100 dödade, 500 dödade)

Award29.png Pålitlig anförare: Denna utmärkelse får du genom att delta i ett antal strider.

(Nivåer: 50 strider, 100 strider, 500 strider, 3 000 strider)

Award30.png Kontraspionage: Denna utmärkelse får du genom att framgångsrikt försvara dig mot anfallande spejare.

(Nivåer: 25 angrepp, 50 angrepp, 250 angrepp, 500 angrepp)

Award31.png Krigsherre: Denna utmärkelse får du genom att anfalla ett antal olika spelare.

(Nivåer: 10 spelare, 25 spelare, 100 spelare , 250 spelare)

Award32.png Rikedom kommer i guld: Denna utmärkelse får du genom att prägla ett antal guldmynt.

(Nivåer: 50 guldmynt, 500 guldmynt, 5 000 guldmynt , 50 000 guldmynt)

Med 8.0, så blev följande medaljer införda:

Bild Beskrivning
Award032.png Murbräcka: Denna utmärkelse får du genom att förstöra ett antal olika murnivåer.

(Nivåer: 25 steg, 250 steg, 2.500 steg, 10.000 steg)

Award033.png Rekrytering: Denna utmärkelse får du genom att bjuda in vänner som uppnår 500 poäng.

(Nivåer: 1 rekrytering, 5 rekryteringar, 10 rekryteringar, 25 rekryteringar)

Milstolpar

Milstolparna infördes med version 7,0 och är alltid synlig på din profil om du har tjänat det. Dessutom är de i Hall of Fame som innehas för evigheten.

Bild Beskrivning
Milestone1.png Erövrare: Denna utmärkelse får du genom att vara först med att äga ett visst antal byar.

(Nivåer: äga 2 byar, 100 byar, 250 byar, 500 byar)

Milestone2.png Poängkung: Denna utmärkelse får du genom att vara först med uppnå ett visst antal poäng.

(Nivåer: 10.000 poäng, 1.000.000 poäng, 5.000.000 poäng)

Milestone3.png Fältherre: Denna utmärkelse får du efter att ha besegrat ett visst antal fientliga enheter.

(Nivåer: 10.000, 5.000.000, 25.000.000 fientliga enheter)