Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till: navigering, sök

Handel gör att du kan byta resurser med andra spelare. Du kan byta resurser i marknad.

Frihandel

Frihandel är när du skickar resurser till en annan by utan att få något i gengäld. Med undantag för att skicka resurser till egna byar, kan du vara begränsad från att göra detta under en viss tid efter du startat i en värld. Om du för närvarande hindras från att använda frihandel, kommer ett felmeddelande att visas när du försöker, tillsammans med datum och tid när du kan skicka resurser.

En handlare kan transportera maximalt 1000 resurser. Detta kan vara 1000 av en resurs, eller delas upp mellan olika resurser på något sätt. Till exempel kan en handlare ta 100 trä, 350 lera och 550 järn.

När du ökar storleken på din marknad kommer du att få fler handlare. Detta betyder att du kommer att kunna transportera mer resurser på samma gång.

När du vill byta resurser med någon du inte känner bör du skapa ett erbjudande på marknaden istället för att använda det fria handelssystemet. Detta garantera att båda sidor får exakt vad de bett om.

Handel med erbjudanden

Via handels systemet kan du skapa egna erbjudanden som andra spelare kan acceptera, eller acceptera erbjudanden som andra spelare har skapat. När du accepterar ett erbjudande, eller någon annan accepterar ett erbjudande, så skickas resurserna automatiskt.

För att skapa ett erbjudande, gå till marknaden och tryck på "Dina erbjudanden". Från denna länk så kan du skapa så många erbjudanden du önskar. Det kan vara en ide att dela upp ett större erbjudande i mindre grupper, så att flera spelare kan acceptera.

För att acceptera andra spelares erbjudanden, klicka på "Andra bud". Du kan också specificera vad för slags resurs du letar efter.