Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till: navigering, sök

Skydda kontot är mycket viktigt, men mycket lätt att göra så länge du kommer ihåg några viktiga tips.

Ditt konto lösenord lagras på våra servrar i en oåterkallelig krypterad sätt. Detta innebär att det finns inget sätt för varken Tribal Wars personal eller andra aktörer att få tillgång till ditt lösenord genom vårt system.

Kunde emellertid spelare får fortfarande tillgång till ditt konto på grund av följande:

  • Du har valt ett lösenord som lätt kan gissas
  • Du har logga in på ditt konto från en offentlig dator och du har sparat lösenordet på datorn. Det är också möjligt att någon såg du ange lösenordet
  • Du har blivit utsatt för bedrägeri (ibland kallad nätfiske)


Här är några tips på hur du skyddar dig mot dessa saker.

  • Välj ett lösenord noggrant. Den bör inte innehålla ditt för-eller efternamn, eller något lätt att gissa. Ett lösenord som 1234 eller lösenordet är mycket osäkert. Du bör välja något inklusive antal, bokstäver och specialtecken.
  • När du loggar in på en offentlig dator ska du inte välja hålla inloggad alternativ. Välj alltid nej när du får frågan om du vill spara ditt lösenord, och se till att ingen ser dig skriva in det
  • Ingen från Tribal Wars-teamet kommer någonsin att fråga dig efter ditt lösenord. Om du någonsin ombedd att ange ditt lösenord kommer det att vara först när du loggar in till spelet, så kolla adressfältet så att du är på den riktiga versionen av Tribal Wars.
  • Du ska aldrig använda samma lösenord för flera webbplatser. Det är särskilt viktigt att inte använda samma lösenord som du använder på din e-postadress på någon annan webbplats. Om du förlorar kontrollen över din E-Post, kommer du att förlora mycket mer. Om du någonsin tappar lösenord för ditt konto, kan du återställa det med din e-post. Vi kommer inte att kunna hjälpa dig om du förlorar ditt e-postkonto.