Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till: navigering, sök

Skydda kontot är mycket viktigt, men mycket lätt att göra så länge du kommer ihåg några viktiga tips.

Ditt konto lösenord lagras på våra servrar på ett oåterkalleligt, krypterad sätt. Detta innebär att det finns inget sätt för varken Tribal Wars personal eller andra aktörer att få tillgång till ditt lösenord genom vårt system.

Däremot är det fortfarande möjligt andra sspelare kan få tillgång till ditt konto på grund av följande:

  • Du har valt ett lösenord som är lätt kan gissa
  • Du har loggat in på ditt konto från en offentlig dator och har sparat lösenordet på datorn. Det är också möjligt att någon såg dig ange lösenordet
  • Du har blivit utsatt för bedrägeri (ibland kallad nätfiske, phising)


Här är några tips på hur du skyddar dig mot dessa saker.

  • Välj ett lösenord med omsorg. Den bör inte innehålla ditt för-eller efternamn, eller något lätt att gissa. Ett lösenord som 1234 eller lösenordet är fullständigt osäkert. Du bör välja ett lösenord bestående av såväl bokstäver, siffror och specialtecken.
  • När du loggar in på en offentlig dator ska du inte välja något alternativ för att spara lösenord eller hålla kontot inloggat. Välj alltid nej när du får frågan om du vill spara ditt lösenord, och se till att ingen ser dig skriva in det
  • Ingen från Tribal Wars-teamet kommer någonsin att fråga dig efter ditt lösenord. Om du någonsin ombedd att ange ditt lösenord kommer det att vara först när du loggar in till spelet, så kontrollera adressfältet så att du är på den riktiga versionen av Tribal Wars.
  • Du ska aldrig använda samma lösenord för flera webbplatser. Det är särskilt viktigt att inte använda samma lösenord som du använder på din e-postadress på någon annan webbplats. Om du förlorar kontrollen över din e-post, kommer du då att förlora kontroller över mycket mer. Om du någonsin tappar bort lösenordet för ditt konto, kan du återställa det med hjälp av din e-post. Vi kommer inte att kunna hjälpa dig om du förlorar tillgången till ditt e-postkonto.