Förregistrering

Från Wiki

Hoppa till: navigering, sök

Vad är Förregistrering?

Förregistrering låter dig registrera ditt konto innan en värld öppnar, så att du kan reservera en plats för att vara bland de första som startar vid öppningen. Du kan även bjuda in vänner för de ska hamna i närheten av där din by placeras ut. Du kommer även kunna se en (ofullständig) lista över tidigare stamvänner för att hjälpa dig komma ihåg spelare du kanske vill bjuda in. Denna lista är enbart ungefärlig, och kommer inte visa några stammedlemmar från världar du spelar på just nu.

Hur gör jag?

Så snart en värld öppnar för förregistrering, kommer den finnas tillgänglig så fort du loggar in. Det kommer finnas en knapp för att välja den värld du vill förregistrera dig på.

Hur bjuder jag in någon?

När du gått in på sidan för förregistrering kan du bjuda in gamla vänner och stammedlemmar genom att klicka på inbjudningslänken vid deras namn. Alternativt kan du ange användarnamn i fältet för detta för att bjuda in någon som inte finns i din lista.

Hur nära mina vänner kommer jag hamna?

Tänk dig att någon bjuder in 10 vänner. När någon bjuder in fler, kommer de sluta placeras ut i en utåtgående spiral och istället placeras i en cirkel runt din by. Vi rekommenderar att du tänker efter mycket noga hur nära du verkligen vill ha dina vänner, och delar upp eventuella inbjudningar mellan er i gruppen för att få ett bättre läge.

Hur fungerar det?

I och med att du förregistrerar dig kommer din by att bli utplacerad automatiskt direkt när världen öppnar.

Kan jag välja startposition?

Nej. Din by kommer att placeras ut utan att du får möjligheten att välja väderstreck (Nordöst, Nordväst Sydost, Sydväst) där du vill starta. Du kommer alltså inte få det föremål som gör att man kan välja väderstreck när du förregistrerat dig eller tackar ja till en inbjudan som innebär förregistrering.

Hur många vänner kan jag bjuda in?

Du kan bjuda in totalt 100 vänner, men endast 40 stycken kommer ha möjlighet att acceptera inbjudan. Vi rekommenderar att ni delar upp inbjudningarna mellan er i gruppen om det rör sig om 15 spelare eller fler, för att ni ska få ett bättre spritt startläge.

Kan jag...

  • ... avböja en inbjudan jag får?

Ja, du kan välja att avböja att acceptera en inbjudan.

  • ... ta bort spelare jag bjudit in?

Nej, det är upp till spelaren om de vill tacka ja eller avböja din inbjudan efter du skickat den.

  • ... radera min förregistrering?

Nej.

  • ... registrera om mig efter att världen öppnat?

Nej, och du kan inte längre bjuda in vänner att börja i ditt område via förregistrering när världen väl startat.