InnoGames GmbH

Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till navigering
Innogames-logo.png

InnoGames GmbH är ett tyskt företag som utvecklar och lanserar online-spel. Gemenskap, utveckling och systemunderhåll går hand i hand inom företaget. Tack vare detta, och en stark kontakt med spelarna, kan de säkerställa en stadig utveckling av sina spel genom nytänkande och innovation.


Deras mål är att erbjuda spel till sina spelare som tillhandahåller både långsiktig underhållning och kontinuerlig tillfredställelse. De uppnår detta mål genom sin hängivenhet till utveckling, ständig övervakning av systemen och enastående service av sitt stora och aktiva gäng av moderatorer.


Alla deras online-spel är gratis att spela utan begränsningar och tidspress. Spelare har möjligheten att betala för premiumkonton som erbjuder extra fördelar i spelen. InnoGames strävar efter att se till att alla spelare, oavsett om de har betalat eller inte, får uppleva optimal spelkänsla.


Tribalwars vill.jpg

Företagets framgång ekonomiskt sett är ett tydligt resultat av spelens popularitet. Med runt 37 miljoner registrerade användare är TribalWars ett av världens mest framgångsrika webbläsarspel, och det är nu tillgängligt på mer än 30 språk världen över.


200px-Screenshot city.jpg

InnoGames andra webbläsarspel, The West, blev årets webbläsarspel år 2008 av en klar majoritet av röster, och fick även priser för bästa spelidé, bästa spelkänsla och bästa rollspel.

Zeus ram liten.jpg


I december 2009 släppte InnoGames sitt tredje spel, Grepolis. Spelet är företagets mest sofistikerade spel hittills. Redan inom några veckor fick spelet över en miljon aktiva spelare och det är numera ett av de mest populära strategispelen på internet. Grepolis har nominerats till the German Developer Prize ("det Tyska Utvecklingspriset").


I juli 2010 bröt sig InnoGames in på en ny marknad genom att tillverka spel för sociala nätverk. Hamburggruppen lanserade sitt första Facebook-spel vid namn WestWars. Spelet utspelar sig i en liknande miljö som The West och hela spelupplevelsen har anpassats till de alternativ som finns inom sociala nätverk. Spelarna bildar gäng med sina Facebook-vänner och använder gänget för att utföra olika jobb och dueller i vilda västern. WestWars hade mer än 100,000 spelare inom bara några dagar.


Externa länkar