Lagret

Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till navigering
Här hittar du lagret

Lagret är en sida som hittas under din Profil. I lagret kan föremål lagras. Det kan exempelvis vara olika boostar som snabbar på spelandet och hjälper till i kniviga situationer.


Under olika event brukar ofta föremål kunna vinnas som sedan placeras i Lagret.


Nedan ges exempel på olika föremål som kan finnas i lagret och hur de fungerar.


Föremål

Flytta by

Relocate.png

Detta är ett nytt föremål som inte funnits på så många världar. Föremålet ger dig möjligheten att flytta med dig byn du har, komplett med byggnader och trupper till en annan plats på kartan. Allt i byn förblir intakt, det enda som ändras är var byn ligger. Det skapas heller ingen barbarby eftersom du flyttar byn med dig.

Nybörjarskyddet fortsätter (du får alltså inte ett nytt). Uppdragen fortsätter som vanligt. Resurser fortsätter som vanligt. Byggnader i kö förblir som vanligt. Trupper stationerade i andra byar kommer stanna kvar där, trupper på väg ut kommer återvända med samma restid. Resurser på väg till byn kommer avbrytas.

Föremålet finns dock bara tillgängligt under de första (för det mesta) 48 timmarna efter att du har startat, därefter försvinner det. Du kan däremot använda funktionen för att starta om, utöver att använda föremålet.

Du får detta föremål när du registrerar dig på världen, dock inte om du för-registrerar dig tillsammans med andra spelare via inbjudan.