Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till: navigering, sök

Byggnadskön

Med premiumkonto kan man lägga till fler än ett uppdrag i byggnadskön. Det innebär att du lättare kan använda ditt högkvarter till full kapacitet.Kartstorlek

Sektor kartan kan anpassas från standard 7x7 fält upp till 15x15 fält. Med det kan du få en mycket bättre översikt på din omgivning.Byöversikt

Byggnads-, rekryterings- och forskningsförlopp kan visas i byöversikten. Du kan också att se dina truppers rörelser så att du inte behöver kontrollera det varje gång. Du kan även uppgradera byggnaderna direkt via byöversikten.Markera spelare med färg

Du kan framhäva spelare med färger på kartan. Det ger dig en mycket bättre översikt av dina fienders och vänners plats. Tack vare en liten symbol på kartan, så kan du se vilka byar du attackerar.


Snabbmeny

Under den normala menylistan har en ny menylista lagts till (snabbmenyn). Du väljer vilka länkar du vill ha på den här menylistan. Det är ett smidigt sätt att skifta mellan olika byggnader i dina byar. Ges även möjligheten att användas till script.


Översikter

Andra översikter är tillgängliga Kombinerad: Sammanfattning av produktion, forskning och trupper Trupper: Sammanfattning av trupper i dina egna byar Andra översikter: Kommandon, inkommande, byggnader, forskning och grupper.


Förenklad by markering

Med by-pilarna så kan du snabbt bläddra mellan dina byar. I samlingsplatsen kan du se vilka byar du attackerade senast och kan skapa listor för favoriter för att göra målsmarkeringen lättare.


Kartinformation

På kartan kan du se moralen och gång avstånd till byn du markerade. För dina egna byar kan du se dina egna resurser, trupper i byn, handelsmän och folkmängden. Du kan även se när du attackerade byn senast och ifall den var framgångsrik. Du kan numera även se din personliga anteckningar för just den byn.


Politisk karta

Men hjälp utav den politiska kartan så ser du enklare vilka områden som tillhör dig och din stam, ger dig även en enklare uppsikt vart enskilda spelares byar ligger.


Anteckningar

Du kommer ha en anteckningsbok där du kan hålla information och planer säkert. Det finns även möjlighet att ha anteckningar i alla dina byar.


Vapensköld - Avatar

Du kan ladda upp en personlig vapensköld som visas i din profil. Om du är en aristokrat för din stam, så kan du ladda upp en vapensköld för stammen också.


Rekrytera

Du kan sätta rekryterings order i alla byar på en och samma gång.


Inaktivitet

Ditt konto är nu skyddat från att bli borttaget på grund utav inaktivitet.


Inget-reklam-läge

Som en premiumanvändare, stödjer du TribalWars. Därmed stängs all reklam i spelet av för dig.


och mycket mer...

Du kan skicka massmeddelanden till alla i din stam, se om en attack varit framgångsrik, få användbara länkar i simulatorn och du kan också se om dina vänner är inloggade. Med varje premiumkonto stödjer du även utvecklingen av "Tribal Wars".