Sovläge

Hoppa till navigering

När du har sovläge aktiverat, så har attacker mot dig ingen skada. Men under tiden så produceras inga trupper eller resurser. Om du inte aktiverar sovläge på 36 timmar, aktiveras det automatiskt. (36 timmar är standardinställningen, det kan ändras beroende på server inställningarna.) Detta tillåter ett mer balanserat spel eftersom spelare inte kan sitta online 24/7. För att aktivera sovläge så måste du trycka på "Inställningar"-->"Sovläge". Där kan du ställa in när sovläget ska börja och när det ska sluta. Se till att följa instruktionerna noga: Sovläget kan inte aktiveras omedelbart, det kan bara sättas en timme i förväg. Det har också ett minimum och maximal varaktighet.