Från Tribalwars Wiki SE
Hoppa till: navigering, sök
TILLÅTNA SÄTT ATT BYTA KONTON


Det ska noteras att följande riktlinjer ger dig samtliga tillåtna sätt att flytta/byta från ett konto till ett annat. Coplay/Cospel är inget som stödjs av Tribal Wars team. Vi är införstådda med att det händer men reglerna måste likväl följas före, under och efter. Denna guide förklarar vilka dessa tillåtna sätt är.

Spelare som delar anslutning eller tidigare har gjort det

  • I denna situation kan du INTE adla byar från den andra spelaren. Att göra det innebär ett regelbrott vare sig ni fortfarande delar anslutning eller inte.
  • Du kan sätta kontot för radering, vänta 24 timmar och därefter logga in på det andra kontot. Det andra kontot kan inte adla dina byar varken före eller efter du startar på det nya kontot. Du kan inte sätta ditt konto för kontoövervakning, utan det MÅSTE raderas. Att avbryta denna radering är inte tilåtet.


Spelare som aldrig delat anslutning som vill merga / slå ihop konton

  • Samtliga utom EN av byarna du vill överflytta till det nya kontot måste först adlas fullständigt.
  • När de sista adlarna är på väg mot din sista by måste du sätta kontot på radering. När raderingen påbörjat får den inte avbrytas. Om du missar att radera ditt konto innan den sista byn blir adlad måste du starta om på världen och vänta fem hela dygn innan du kan radera ditt konto från världen.
  • Du måste vänta 24 timmar efter du satt ditt konto för radering innan du kan logga in på ditt nya konto.


Spelare som vill lämna kontot de spelare på för att spela på ett annat konto på världen

  • Kontot du för närvarande spelar på måste byta lösenord.
  • Efter lösenordet blivit bytt måste du vänta 24 timmar innan du kan logga in på det nya kontot. Om det uppstår problem, vänligen kontakta supporten INNAN inloggning på det nya kontot.
  • Det gamla kontot måste fortsatt spelas på världen, och detta får inte göras med kontoövervakning. Om det gamla kontot inte kommer spelas längre, hänvisar vi istället till guiden för att merga konton här ovan.
  • Det nya kontot och det gamla kontot kan aldrig adla från varandra framöver. De kommer nu klassas som konton som delat anslutning tidigare.



Merge eller kontobyte utan att man följer dessa riktlinjer är ett regelbrott. Du kan bli bannad/avstängd och bestraffad för att inte följa dem. Om du har några frågor, skriv dem i ett supportärende och vi kommer göra vad vi kan för att hjälpa dig med problemet.